Det er her du skal tage dit kørekort!

5,0 rating
15. maj 2019

Jeg startede lidt senere i livet på at tage et kørekort og jeg var meget i tvivl om hvorvidt det at køre bil var noget jeg skulle lære og overhovet kunne lære.
Nina blev min kørelærer og det er bare noget jeg er så glad for den dag i dag! Nina lærte mig alt jeg skulle vide om at køre bil i trafikken og sikkert det ekstra, fordi sådan er Nina bare.
Derfor kan du også stole 100 % på at Trafikhjørnet også altid vil have det ekstra for sine elever så de kommer trygt og sikkert ud i trafikken.

Da jeg stod og skulle vælge køreskole var det super svært, så derfor vil jeg gøre det nemt for dig og sige tag dit kørekort hos Trafikhjørnet, du kan stole på at du får det bedste af det bedste.

Katarina K.

En drøm der gik i opfyldelse !

5,0 rating
1. maj 2019

Jeg havde sidste år betalt et lyn kursus til forfærdeligt mange penge på en anden køreskole som skulle være taget på maks 2 måneder, der var mange problemer og jeg følte jeg havde købt katten i sækken, jeg kontaktet trafikhjørnet og skiftet skole, med det samme blev jeg præsenteret for kørelære René som var ny kørelære, jeg var lidt skeptisk da jeg hørte det, men jeg tog ud og kørte med ham, og efter første time følte jeg hånden på hjertet jeg havde lært mere af den time end jeg havde lært det sidste halve år det andet sted. Rene er så opmærksom og så god til at fortælle tingene så man forstår dem i praksis, og efter kun 3 køre timer med ham valgte vi at bestille en køreprøve og jeg bestod i første hug! Det fede ved Rene er at man kan mærke han er på samme team som en selv, han brænder ligeså meget for at man som elev skal rustet til at kunne bestå som man selv gør . Havde det ikke været for René havde jeg ikke siddet med mit kørekort nu. Jeg er så taknemlig og ville ønske jeg havde taget hele forløbet hos ham. Kan KUN anbefale folk at have ham som kørelære!

Isabella Renee Jørgensen

Kan varmt anbefales!

5,0 rating
17. april 2019

Jeg er så glad for, at jeg valgte denne køreskole. Jeg bestod i første forsøg. 🤗😍 René er en dygtig kørelærer. Han tager meget hensyn til dig. Jeg takker igen for kørekortet. 🙏😊😍

Maris

bedste kørelærer.

5,0 rating
11. april 2019

Jeg skiftede køreskole under vejs og fik dermed Nina som kørelærer. Nina er utrolig behagelig og super pædagogisk, hendes respons er altid relevant og konkret. Min første kørelærer sagde at jeg havde lang vej igen, minimum 6 lektioner, Jeg fik efterfølgende 2 lektioner hos Nina og bestod min køreprøve i første forsøg. Jeg kan kun ærgre mig over at jeg ikke skiftede til Nina noget før, det havde både været hurtigere, billigere og en langt bedre oplevelse.
Mine varmeste anbefalinger til Nina.

Nanna Dinesen

Nina guider dig sikkert igennem!

5,0 rating
10. april 2019

Jeg har haft fornøjelsen af at tage mit kørekort hos Nina og det var en super oplevelse!
Nina er en fantastisk dygtig og dedikeret kørelærer som tager sit job og sine elever alvorligt. Hun har styr på sine ting og har et skønt humør. Nina ønsker det bedste for sine elever og finder lynhurtigt ud af hvordan du bedst lærer de forskellige manøvrer.
Nina kan lære alle at køre bil og hos trafikhjørnet er du sikker på en rigtig god behandling. Jeg har også haft Kim til teori og modsat mange andre går han op i at du rent faktisk skal have noget ud af undervisningen. Selvom jeg aldrig havde troet det bestod jeg både teori og den praktiske prøve i første forsøg 🙂 Trafikhjørnet ser dig ikke bare som en indtægt, men tager udgangspunkt i dig og i at du skal godt igennem dit forløb!
Jeg kan varmt anbefale Nina og Trafikhjørnet!

Christa
5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerne (baseret på 5 bedømmelser)
Perfekt100%
Meget godt0%
Middel0%
Under middel0%
Dårligt0%
Luk menu